Om oss

Gitaristene Gjermund Titlestad og Marius Noss Gundersen etablerte Duo Gvito i 1998. De markerte tidlig sin kunstneriske kvalitet, og ble med utstrakt konsertvirksomhet en av de mest aktive gitarduoene i Norge. Etter kort tid begynte de også å sette sine spor internasjonalt, og har høstet strålende kritikker for sitt energiske samspill, sin musikalitet, formidlingsevne og ikke minst for den entusiasmen de viser gjennom innlevelse i musikken.

Duo Gvito har turnert Europa, USA, Brasil og, Mexico, og spilt på alt fra ny-musikk festivaler til jazzklubber. Gjennom dette, spilling i radio og TV, oppdrag for Rikskonsertene og en rekke festivaler og festspill i inn- og utland, har Duo Gvito gitt publikum uforglemmelige opplevelser.

Priser i konkurranser og tildeling av støtte og stipendier fra blant andre Norsk Kulturråd, Fond for Utøvende Kunstnere og Statens Kunstnerstipend har gitt Duo Gvito bekreftelse på, og anerkjennelse for, sin kunstneriske kvalitet. I tillegg har de mottatt strålende kritikker for sine albumutgivelser og konserter verden over.

Duo Gvitos største styrke som musikere er deres evne til å levendegjøre musikken og skape kontakt med publikum. Dette gjør deres konserter til en unik opplevelse, hvor publikum får ta del i musikernes energiske samspill.